2e kans kleding

Je staat voor je kledingkast. Er hangt en ligt genoeg kleding in je kast maar toch heb je het gevoel dat dit het nét niet is. Het één zit iets te wijd en het ander is iets te kort. Die jurk heeft een ronde hals, terwijl jij en V-hals mooier vindt of het zit niet lekker genoeg. Bovendien heb je dat bijzondere jurkje wel heel vaak aan gehad. Toch doe je die kledingstukken niet weg. Iets daarvan vind je (nog) mooi. Anders lag of hing het niet in je kast.

Geef de kleding in je kast een 2e kans!

Laten we samen je kledingkast eens doorlopen. Sommige kledingstukken zijn heel gemakkelijk aan te passen zodat je het wél draagt. Kledingstukken die je te vaak hebt aangehad geven we een nieuw leven door er andere elementen aan toe te voegen. Of we maken van twee kledingstukken een nieuw kledingstuk. Zo geef je je huidige garderobe een totaal nieuwe look en sta jij weer elke morgen blij voor je kast en vindt je met gemak een outfit.

Heb je een idee?

Heb je een idee voor een aanpassing? Bijvoorbeeld hoe je van twee kledingstukken één kledingstuk kunt maken? Neem dan contact met me op. Ik ben een ervaren coupeuse en ik zorg ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt.

Heb je geen zin of tijd om naar Almere te komen? Soms voldoet beeldbellen of WhatsAppen of het uitwisselen van foto’s. Het is niet altijd nodig om te reizen. Als de maat nog goed is, stuur je de kledingstukken gewoon naar me op en dan stuur ik jou je nieuwe kledingstuk weer terug. Of ik kom naar jou toe.

Ideeën zijn er om te realiseren.
Naaiatelier Nazaria’s Unique Creations geeft je kleding een 2e kans!

Nazaria-knippen

Wil jij ook een unieke creatie?

Bel of mail Nazaria:
+31 (0)6 28 26 71 10
info@nazarias-creation.com

Meer unieke creaties: