Creatief Koestermoment

Koester de herinnering, dat is waar een creatief koestermoment om draait.

Je ziet je volwassen zoon nog liggen in dat eerste babypakje. Of dat tafelkleed lag altijd bij oma op tafel als je daar ging eten. Of dat pak droeg je toen je jouw meisje als bruid weggaf. Een kledingstuk van iemand die je dierbaar is en waar je afscheid van moest nemen kan ook een bijzondere herinnering oproepen. De herinnering blijft, maar wat doe je met de kledingstukken die die mooie momenten oproepen?

Daar heb ik iets op gevonden.

Koester de momenten

Koester de momenten die je dierbaar zijn. Soms helpt het om een bepaald kledingstuk te voelen, ruiken of zien om mooie momenten op te roepen. Maar doe jij het lievelingsoverhemd van je vader ook echt aan? Vind je die gordijnen mooi genoeg om voor jouw ramen te hangen? Of toont dat lievelingsdekentje nu echt de eerste slijtagegaten? Er zijn verschillende kledingstukken te bedenken waar je grote waarde aan hecht. Wat is voor jou onbetaalbaar en onvervangbaar geworden? Herinneringen zijn er voor altijd, maar wat als je een aandenken kunt maken van deze bijzondere herinneringen die de kledingstukken oproepen? Hoe kostbaar zou dat zijn voor jou?

Aandenken van jouw Koestermoment

Ik ga creatief om met jouw herinneringen. Ik weet uit ervaring hoe waardevol en belangrijk herinneringen zijn.

Als voorbeeld maak ik een etui van dat overhemd van je vader, een tas van de spijkerbroek van je vriendin of een knuffel van het lievelingsdekentje. Voor bedrijven die een jubileum vieren maak ik van oude uniformen of werkkleding creatieve koestermomenten.

Zo zijn er zijn verschillende creatieve koestermomenten te bedenken. Om zelf te houden, om te herdenken of om cadeau te geven. Bekijk de digitale etalage om ideeën op te doen of om een bestelling te plaatsen. Heb je zelf een creatief koesteridee? Neem dan gerust contact met me op. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg.

Nazaria-naaispullen

Wil jij ook een unieke creatie?

Bel of mail Nazaria:
+31 (0)6 28 26 71 10
info@nazarias-creation.com

Meer unieke creaties: