Mystery sewing box

Atelier Nazaria’s (Unique) Creation start in september 2023 met een maandelijkse beginners naaipakketje. Een product waarmee je zelf aan de slag kunt. Als je geregeld wat bij wilt leren dan is dit ideale. Voor jong, volwassen en leuk om samen te doen.
Dit dient zich ook heel mooi als cadeau. Een gift in de vorm van een voucher of een verassing abonnement.

Een paar voordelen van ons abonnement is dat je niet opzoek hoef te gaan naar stof of fournituren. Elke maand ontvang je een nieuwe project waar jij aan kunt werken, wanneer jij daar tijd voor hebt. Op je eigen naaimachine leer je telkens meer basistechnieken. Sommige worden vaker herhaald. Hoe meer je oefent hoe beter en zelfverzekerder je wordt. Het allerleukst is dat jij kunt gebruiken wat je gemaakt hebt of dat je dit cadeau aan een ander kunt doen.

Hoewel het wel duidelijk is wanneer het pakketje verzonden wordt, is de inhoud elke maand een verrassing.

Je pakketje zal maandelijks gevuld zijn met:

  • Benodigde stof
  • Benodigde fournituren
  • Pdf voor jou nieuwe project
  • Tekst en video tutorial
  • Tip voor restantjes
  • Kleine hebbedingetje

De maandelijkse kosten voor een abonnement van 6 maanden is per maand €55,00 exclusief verzendkosten. Neemt u een abonnement 12 maanden dan is dit natuurlijk voordeliger.

Voor scholen en non-profitorganisaties hebben we de mogelijkheid voor een multi-package abonnement. Voor meer informatie contact ons via email info@nazarias-creation.com

Aanmelden kan enkel via deze website.
Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek. Na ontvangst van betaling is uw betaling definitief.

Hopelijk heb je hiermee een kleine indruk. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben? Neem dan gerust contact met ons op via email info@nazarias-creation.com

Wij doen ons best om op werkdagen binnen 48 uur, te reageren. In het weekend is de administratie gesloten. Wij zijn dan ook niet bereikbaar.

Schrijf je direct in

Mystery sewing box

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.