Kleding laten (ver)maken

Wil jij jouw kleding laten maken? Heb je een eigen ontwerp of idee?  Ik maak elke kledingstuk passend op jouw lichaam. Ik kijk welke snit voor jou het beste werkt en ik (ver)maak elk kledingstuk naar wens. Er zijn zoveel unieke mensen met ieder een uniek lichaam. Het is helemaal niet gek als jij niet lekker in een confectiemaat past. Met mijn ervaring en vakkundigheid help ik je aan een kledingstuk dat echt past.

Ook voor kledingreparatie zit je bij Naaiatelier Nazaria’s Unique Creations goed.

Waarom vind je nou nét dat ene kledingstuk niet?

Je hebt in een modevakblad, Pinterest, op een feestje of gewoon op straat een té gek kledingstuk gezien. Dat wil jij ook hebben! Maar hoe goed je ook zoekt en hoe vaak je ook winkelt, je kunt dat ene kledingstuk maar niet vinden. En als je al iets vindt dat in de buurt komt dan past het niet goed, is het nét niet wat je wilt of de stof is niet naar wens. Wat de reden ook is dat jij niét kunt kopen wat je wél heel graag wilt hebben, het is teleurstellend of misschien zelfs frustrerend.

Je kunt je kleding ook laten maken. Maak je geen zorgen, ik ga je helpen.

Hoe werkt dat, kleding laten maken?

Ik schets, na jouw informatie, een ruwe tekening en in overleg pas ik de schets aan totdat jij helemaal tevreden bent. Dan maak ik van de schets een patroontekening en jij kiest de stof uit. Ik neem je maten op zodat je gewenste kledingstuk niet alleen mooi is, maar ook als gegoten zit. Ik maak het kledingstuk eerst in een passtof (toile), dit is een goedkope stof om te kijken of alles goed past. Daarna ga ik met jouw gewenste stof aan de slag. Als je trots in de spiegel kijkt bij de laatste pasronde zetten we nog even de puntjes op de i. Daarna ga jij met een glimlach op je gezicht en een twinkeling in je ogen naar huis.

Wedden dat dit je lievelingskledingstuk gaat worden?

Op locatie

Wil je kleding laten maken maar zit je krap in je tijd? Ik kom ook op locatie werken aan de schets en je maten opnemen als dat voor jou gemakkelijker is. Neem contact met mij op om (prijs)afspraken te maken.

Nazaria-stof

Wil jij ook een unieke creatie?

Bel of mail Nazaria:
+31 (0)6 28 26 71 10
info@nazarias-creation.com

Meer unieke creaties: