Volwassenen en kind
Duo workshops

Alles gaat zo snel. De tijd, dagen, maanden, jaren en oei wat zijn ze ineens groot. Waar is de kwalitatieve tijd samen gebleven. Tegenwoordig is ieder zo druk zonder elkaar en digitaal dat de onderlinge contact en echt aandacht voor elkaar zwaar vermindert is.

Nu kun je samen met je kind of een geliefde deelnemen aan een creatieve workshop voor “Volwassenen en kind”! Het is een heerlijke moment samen waarbij samen je lekker creatief bezig bent. Je bent met elkaar bezig en zonder moeite creëer je een mooie koestermoment. Met een trotse gevoel neem je jouw eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis. Een mooie herinnering aan een moment samen. 

Praktisch 

De hieronder genoemde workshops zijn voor 1 volwassenen en 1 kind vanaf 9 jaar. De creatieve keuzes zijn geschikt voor beginners. Heb je iets meer ervaring dan kun je er zeker bij. 

Een creatieve workshop duurt twee uur. Alle materialen worden verzorgd, inclusief thee of limonade en iets lekkers tijdens de pauze. Er is een schort aanwezig alleen bedekt dit niet alles. Trek wat aan wat vies mag worden.
Kies je voor “je eigenbroek pimpen”, dan neem je dit natuurlijk zelf mee. De rest is inclusief.
Deze workshops vinden plaats in mijn studio in Almere. 

Neem de stap en investeer in  een leuke koestermoment voor jou en je geliefde.

Datum en tijd: 

In augustus 2024 :

  • Woensdag van 10:30 – 12:30 uur
  • Woensdag van 13:00 – 15:00 uur
  • Zaterdag van 10.00–12.00 uur.
  • Zaterdag van 12.30–14.30 uur.

Investeringskosten

De kosten zijn berekend op een duo, 1 volwassenen en 1 kind 9-17 jaar. Staat vermeld bij de keuze mogelijkheden.

Wilt u dit als groep van 4-5 personen doen, als vriendinnen of vrienden uitje, dan is dit zeker mogelijk. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Nazaria’s Creation bied verschillende workshops aan. Kijk bij de links voor de mogelijkheden.

Hopelijk heeft u hiermee een kleine indruk. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben? Neem dan gerust contact met ons op via email info@nazarias-creation.com.

Schrijf je direct in

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.