Over Nazaria's Unique Creations

Ik ben Nazaria Leonard. Ik ben mijn naaiatelier gestart om mijn passie te gebruiken voor jouw uitstraling. Mijn missie is geslaagd als jij met een glinstering in je ogen in de spiegel kijkt en met zelfvertrouwen de deur uitstapt.

Kleding geeft uiting aan je karakter en laat je unieke zelf zien. Dat vind ik zo mooi aan mijn vak. De naam doet het al vermoeden, naaiatelier Nazaria’s Unique Creations staat voor kwaliteit en creativiteit.

Mijn Unieke Zelf

Ik ben van Antilliaanse afkomst en ik heb twee leuke dochters. Als alleenstaande moeder is het soms best aanpoten maar ik ben dankbaar dat ik elke dag mag doen wat ik leuk vind.

Als kind was ik altijd al bezig met knutselen. Mijn creativiteit kwam helemaal tot uiting toen ik van mijn moeder leerde kleding te maken. Mijn moeder was coupeuse en ik mocht onder haar begeleiding alles maken wat ik wilde. En dat deed ik dan ook. Of ze er altijd zo blij mee was is maar de vraag, ik haalde namelijk alles uit elkaar om het weer anders in elkaar te zetten. Niet altijd ging dat goed 😉 Gelukkig heeft de modevakschool me alle kneepjes van het vak (bij)geleerd.

Met dank aan mijn moeder

Als ik aan mijn moeder denk dan krijg ik een warm gevoel vanbinnen. Mijn moeder was mijn rots in de branding. In 2015 overleed zij na een zware strijd tegen alvleesklierkanker. Ik wist niet dat het mogelijk was om zo’n intens verdriet te ervaren.

In het begin van haar ziek zijn zag ik dat zij genoot als ik haar betrok bij mijn textielprojecten. Ze kreeg er sterretjes van in haar ogen. Het is mooi dat ik haar begeleiding nog voel in alles wat ik doe. Elke keer als een klant van mij sterretjes in de ogen krijgt denk ik in stilte even aan haar.

Aandenken

Toen zij overleed zag ik haar vest op een stoel liggen. Dat vest had ze vaak aan want ze had het altijd koud. Ze had dat vest ook aan toen ze naar mijn eerste modeshow kwam kijken. Ik zie haar nog glunderen.

Ik koester de momenten die ik bij haar was en zeker de laatste dagen droeg ze haar lievelingsvest tijdens veel van die momenten. Dat vest doet iets met mij. En dat deed me denken dat ik van dierbare kledingstukken ook een tastbaar aandenken kan maken. Kijk hiervoor op creatieve koestermomenten.

Rotsvast vertrouwen

Dat rotsvaste vertrouwen dat ik van mijn moeder heb meegekregen, wil ik nu overbrengen op jou. Als jij je unieke zelf kunt zijn voel jij je zeker in het leven staan. Of je nu houdt van sportief, zakelijk, klassiek, rockabilly of punk, ik help je om jouw favoriete kledingstuk te maken, te vermaken of te ontwerpen.

Contact

Neem gerust contact met mij op als je met een textieluitdaging zit. Ik popel om met jouw uitdaging aan de slag te gaan.

Nazaria_profiel_326px

Wil jij ook een unieke creatie?

Bel of mail Nazaria:
+31 (0)6 28 26 71 10
info@nazarias-creation.com

Unieke creaties: